Menú Cerrar

LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ, ATURA LES COMPETICIONS DURANT 15 DIES.

15.10.2020.

Després de les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat us comuniquem  que a partir del divendres 16 d’octubre totes aquelles competicions del calendari de la FCN (d’àmbit Català) S’ATUREN en els propers 15 dies. Aquesta decisió ve donada per la situació d’excepcionalitat motivada per la COVID-19, tot seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. A l’espera de la seva evolució  us mantindrem informats de qualsevol nova mesura o recomanació.  

També volem comunicar que allò que no s’atura és l’activitat esportiva, ja que els entrenaments i totes les activitats derivades de la preparació dels esportistes es poden seguir fent, respectant sempre els protocols i les mesures d’higiene i salut establerts. Per aquest motiu cal que els esportistes disposin de les cobertures d’accidents esportius que atorga la llicència federativa durant la pràctica de l’activitat federada.