Menú Cerrar

CN Figueres campió a Lloret de Mar.

11.10.2020

Copa catalana 4a divisió

Espectacular demostració d’ il·lusió, sacrifici i esperit d’equip del CN Figueres que aconsegueix la victòria a la copa catalana ABSOLUTA celebrada ahir dissabte a les instal·lacions del CN Lloret de Mar.

Amb un equip format amb una inmensa majoria d’infantils i júniors, el CN Figueres ha competit amb moltíssimes ganes de demostrar que tot i ser un equip molt jove no els intimida la categoria absoluta. Gran paper el que han fet els nostres nedadors i nedadores a les instal·lacions del CN Lloret, on hi ha hagut una organització magnífica per poder tornar a gaudir de la competició en un entorn segur davant la situació actual de pandèmia que fem front.

La temporada comença, amb moltes ganes, il·lusió i sacrifici. Benvinguts a la temporada 20/21 !