Menú Cerrar

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FONS: C.N.MATARÓ – 1/12/2019

?Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Centre Natació Mataró el Campionat de Catalunya de Fons on han participat la Lara Lopez, la Laia Casellas i en Sergi Lleó del Club Natació Figueres. Tots han destacat rebaixant les seves marques en 1500, i en el cas de la Laia un minut!!! Això li ha valgut per fer-se amb la 5a posició. En Sergi Lleó ha aconseguit la tercera posició guanyant així la medalla de bronze. Tanmateix ha acabat 4rt en els 1500 superant la mínima exigida per participar als Campionats d’Espanya del mes de Març. La Lara López ha quedat en 8a posició en una prova nova i exigent com són els 400 metres braça.

Els tres representants del C.N.Figueres al Campionat de Fons de Catalunya: Lara López, Laia Casellas i Sergi Lleó, acompanyats del seu entrenador, Héctor Ruiz.

Moltes felicitats equip! Seguim així!
??‍♀️??‍♂️??‍♀️