Menú Cerrar

COPA CATALANA ABSOLUTA DE LLARGA DISTÀNCIA AL C.E.M. I FONS I ESTILS AL C.N.LLORET – 18/05/2019

? Dissabte passat per aigua en tots els sentits. Pel matí va nadar la Lara López i la Marina Ansón a la Copa Catalana Absoluta de llarga distància completant els 5000m i aconseguint la 8a i 9a posició respectivament.

? Per la tarda va ser el torn dels alevins en una jornada de fons i estils on la Laia Casellas va tenir una actuació destacada aconseguint la mínima per participar als campionats d’Espanya Aleví! Tots els membres de l’equip van aconseguir rebaixar les seves millors marques personals i posar en pràctica els coneixements fent valer el sacrifici que porten fent durant tota la temporada. La lliga ja ha acabat i ara toca enfrontar aquest tram final de temporada amb la Copa Catalana i els campionats de Catalunya i Espanya.

Enhorabona equip! Anem a per més! ??

Les nedadores Marina Ansón i Lara López amb els seus entrenadors Isaac Tudela i Hèctor Ruiz.

Les nedadores Lara López i Marina Ansón.
L’equip dels Alevins/es del Club Natació Figueres.