Menú Cerrar

TROFEU DE FIRES I FESTES DE LA SANTA CREU DE FIGUERES: 4/05/2019

?El 4/05/2019  es va celebrar el Trofeu de Fires i Festes de la Santa Creu a la piscina del C.N.Figueres. En horari de matí van nadar prebenjamins, benjamins i alevins, i en horari de tarda els infantils i absoluts.

 

?Aquella mateixa jornada també els benjamins, Adrià Sánchez i Pau Roig, acompanyats de l’entrenador Isaac Tudela, van disputar la prova de nivell on van avaluar les habilitats i els fonaments apresos durant tota la temporada fins avui a la piscina del C.e.mediterrani.

?I també en la mateixa jornada el C.N.Figueres va estar molt ben representat per en Sergi Lleó a la Marnaton
eDreams Barcelona, que va guanyar en la prova de 3km, amb un temps de 37:09.7, tot i la temperatura de l’aigua que no superava els 15 graus. Moltes felicitats Sergi! Seguim!