Menú Cerrar

CAMPUS ESTIU 2019

Com cada estiu el Club Natació Figueres organitzarà el Campus d’Estiu durant el mes de juliol. Seguint la metodologia de l’any  passat no serà un casal només de natació, sinó que es combinarà la natació amb múltiples esports i activitats, on el centre d’interès o tema en que es basarà el campus serà “Superstars” en  relació al videojoc  Super Mario Bros.

Us passem la informació del casal:

DATES: de l’1 a 31 de juliol

HORARI: de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00 h (Servei de Menjador opcional de 13.00 a 15.00h)

EDAT: de 7 a 14 anys

PREU SOCIS: 250 €

PREU NO SOCIS: 275 €

DATES D’INSCRIPCIÓ DELS SOCIS: del 24 d’abril al 7 de maig

DATES D’INSCRIPCIÓ DELS NO SOCIS: del 8 al 22 de maig

 

INFORMACIONS:

 PLACES LIMITADES:

Com les places són limitades us agrairíem que, si esteu interessats, en ho confirmeu el més aviat possible, entre el 24 d’abril i el 7 de maig, presencialment a l’oficina o a través d’un e-mail(cnfigueres@gmail.com).

A partir del 8 de maig obrirem les places no ocupades pels socis al públic en general i a partir d’aquell dia ja no hi haurà preferència, sinó que les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Només en cas que es superin les places disponibles amb els nadadors/es socis/es es realitzarà un sorteig d’adjudicació de places i no s’admetran participants al Campus d’Estiu que no siguin del Club Natació Figueres.

 

PREU DEL CAMPUS D’ESTIU:

En el preu del Campus, tant per socis com per no socis, estan incloses totes les sortides que es realitzaran, així com la samarreta del Campus d’Estiu que caldrà que els vostres fills/es portin cada dia, a ser possible.

SERVEI DE MENJADOR:

Com habitualment es disposarà de servei de menjador. Més endavant confirmarem detalls i tarifes de fixes i eventuals.

REUNIÓ INFORMATIVA ABANS DEL CAMPUS: 

Durant el mes de juny es convocarà una reunió informativa per a tots els pares i mares dels participants.