Menú Cerrar

CAMPIONAT DE NATACIÓ DE CATALUNYA D’HIVERN JÚNIOR I INFANTIL

➡️Des del C.N.Figueres volem felicitar a tots els nedadors/es que es van classificar pel Campionat de Natació de Catalunya d’Hivern Júnior i Infantil que es va realitzar des de divendres 14 de desembre fins dilluns 17 de desembre a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.
?‍♀️?‍♀️La representació del C.N.Figueres estava composada per 12 esportistes: Sergi Lleó, Pere Ansón, Biel Canaleta, Núria Taboada, Lara López, Marina Ansón, Yeray Hernández, Marina Caixach, Joana Oliveras, Àlex Altisent, Emma Feliu i Martina Serra.

ℹ️Podeu consultar els resultats aconseguits per tots els nedadors/es al següent link: Resultats totals

I també us adjuntem la crònica que va fer el seu entrenador i director tècnic Hector Ruiz Perez.

Aquesta vegada han estat 10 les finals aconseguides pel club natació Figueres. Una d’elles en el relleu 4×100 lliures masculí on no recordo que MAI el club hagi aconseguit ser un dels 8 millors equips de Catalunya.

Per altre banda, han sigut 4 les mínimes aconseguides per disputar els campionats d’Espanya Infantil. A aquestes altures, l’any passat només havíem aconseguit una final i una mínima.

Balanç més que positiu

?Temporada anterior 6 classificats ➡️ Temporada actual 12
?Temporada anterior 1 final ➡️Temporada actual 10 finals
?Temporada anterior 1 mínima ➡️ Temporada actual 4 mínimes.

Gràcies a tots els nedadors i nedadores que us deixeu cos i ànima per fer gran el Club. Gràcies per animar-me amb el vostre esforç i lluita. Gràcies per voler més. Seguim!»