Menú Cerrar

1ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A BANYOLES I INFANTIL, JUNIOR I ABVSOLUT A FIGUERES (6/10/2018)

1ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA A BANYOLES I INFANTIL, JÚNIOR I ABSOLUT A FIGUERES

(6/10/2018)

Arrenca la temporada!

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera jornada de les categories Aleví, Infantil, Júnior i Absolut.

La 1ª jornada Alevina es va dur a terme a les instal·lacions del Club Natació Banyoles en sessió matinal. Aquesta va ser la primera presa de contacte per una categoria jove i entusiasta. L’equip que va representar el Club Natació Figueres va nedar les següents proves:

  • 200 m. estils masculí
  • 200 m. estils femení
  • 100 m. esquena masculí
  • 100 m. esquena femení
  • 4×100 m. lliure masculí
  • 4×100 m. lliure femení

L’equip aleví del C.N.Figueres va estar format per: Crosby Fitch Asensio, Ferran Almenara Barragan, Xavi Torres Berbel, Joel Soriano Nogales, Sergio Pano Soriano, Judit Ribas Castellanos, Nina, Maria Parada Rodeja, Laia Casellas Punset, Ingrid Romero Soler, Alba Rivera Alonso, Isabela Lozneanu, Jana Masdemont Guinda i Clàudia Coderch Vicente.

Per altre banda, la 1ª jornada Infantil, Júnior, i Absolut va estrenar-se a les nostres instal·lacions de Figueres en sessió de tarda.  Els nostres nedadors/es van disputar les següents proves:

  • 1500 m lliures femení
  • 1500 m lliures masculí
  • 400 m. estils  femení
  • 400 m. estils masculí

I amb paraules del seu entrenador Hèctor Ruiz «amb resultats molt destacats del conjunt de l’equip».

En aquesta ocasió, el nostre equip va estar format per: Lara López Romero, Núria Taboada López, Marina Ansón Barrientos, Emma Feliu Martin, Marina Climent Manera, Marina Caixach Nikolayeva, Cèlia Buxeda Bofill, Ona Masdemont Guinda, Adela Parada Rodeja, Martina Serra Salart, Joana Oliveras Planas, Júlia Almenara Barragan, Ariadna Soler Maureta, Pere Ansón Barrientos, Sergi Lleó Fernández, Biel canaleta Faixó i Àlex Altisent Padró.

Aquesta temporada promet, seguim!!!

En breu penjarem els resultats oficials de la jornada.