VI CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVI

26/05/2018

11 medalles i 13 diplomes al Provincial Aleví

Aquest dissabte s’ha celebrat a les instal·lacions del GEIEG, a Girona, el VI CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVÍ, en sessió de matí i tarda, on han participat tots els equips alevins dels Clubs de la província de Girona, així com els equips d’Osona que formen part de la lliga de GIROSONA.

El programa, seguint la línia de l’any passat, ha consistit en dues proves de 100 m. de cada un dels estils per els nedadors/es de l’edat gran i el mateix en la distància de 50 m. per els de l’edat petita. Aquestes proves individuals s’han completat amb els relleus 4×50 m. de cada estil per sexe, i els 8x50m. lliures i estils mixtes.

Fantàstica actuació de l’equip masculí, que es proclama Campió Provincial en tres dels quatre relleus: 4×50 esquena, papallona i lliure, i perd la darrera medalla en els 4×50 braça al ser desqualificat per viratge irregular.
A nivell individual també un bon bagatge, amb 6 medalles:

  • Crosby Fitch: medalla de bronze en 50 m. braça i 50 m. papallona
  • Pere Anson: medalla d’or en 100 m. braça i bronze en 100 m. lliures
  • Sergi Lleó: medalla d’or en 100 m. esquena i 100 m. lliures

A part de les medalles, Alex Altisent, Sergio Pano, Alex Calvo, Xavier Torres i Joel Soriano han obtingut 8 diplomes per acabar entre els 8 millors classificats de les proves nedades.

L’equip femení, amb una actuació més discreta, ha acabat la competició amb 5 diplomes, a càrrec de Maria Rodeja, Joana Oliveras i Laia Casellas; i la Maria Rodeja també ha pujat al podi per penjar-se el bronze en els 50 m. braça.

Per arrodonir la jornada l’equip mixt de relleus ha acabat 2n en els 8×50 m. lliures i s’ha penjat la medalla de plata.

20180526-ProvincialAlevi

L’equip ha estat format per: Alex Altisent, Alex Calvo, Crosby Fitch, Joel Soriano, Pere Anson, Sergi Lleó, Sergio Pano, Xavier Torres, Ariadna Soler, Claudia Coderch, Ingrid Romero, Joana Oliveras, Joana Pages, Julia Almenara, Karla Alvarez, Laia Casellas, Maria Rodeja,

 

Enhorabona a tots i totes per la feina ben feta!