TROFEU TRESSERRAS

17/02/2018

La 32a edició d’un dels clàssics i segona fita Circuit DS-Girosona de natació, el TROFEU TRESSERRAS, ha acollit a les instal·lacions del CN Banyoles a prop de 300 nedadors integrants de a més de tots els clubs girosonins altres clubs vinguts d’arreu de Catalunya com el CN Barcelona, CE Mediterrani, CN Lleida, CN Cervera i la federació Andorrana.

Entrega dels nostres nedadors tot i que en aquesta ocasió llevat alguna lleugera millora de registre la majoria ha nedat lluny de les seves millors marques.

La posició més destacada ha estat la de la Núria Taboada, que ha pujat al pòdium per penjar-se la medalla de bronze en els 100 m. papallona, i ha acabat 3a infantil en els 200 m. lliures (nedat en categoria absoluta).

En Biel Canaleta ha estat el 3r infantil en els 50 m. braça i la Lara Lopez 2a infantil en els 200 m. braça, proves nedades també en categoria absoluta.

20180217-TrofeuTresseras1 20180217-TrofeuTresseras2

Nedadors: Adela Rodeja, Marina Ansón, Marina Caixach, Lara Lopez, Cèlia Buxeda, Martina Serra, Marina Climent, Núria Taboada, Biel Canaleta i Henrique David Ribeiro.