TROFEU SOCIAL C.N.FIGUERES

25/06/2017

Matí festiu a la piscina de Figueres on hem portat a terme el Trofeu Social del Club amb la participació de la gran majoria dels nostres nedadors, i que amb la col·laboració de pares i delegats hem aconseguit gaudir de la natació a la vegada que fer un petit homenatge als nens, que s’ho han guanyat per l’esforç i motivació mostrades durant tot el llarg de la temporada, així com al cos tècnic, l’Hèctor i l’Isaac, que han lluït orgullosos les seves medalles. I, un petit gran record també per el nostre company de junta, en Timo, que ens va deixar massa aviat, però al que no deixarem de recordar amb una gran estima.

20170625-TrofeuSocial1

SONY DSC

La competició s’ha dut a terme en el format de “nedador complert”, on cada nen ha nedat els 50 m. de cada estil i s’ha fet el còmput total de temps per obtenir els guanyadors per categoria i edat.

SONY DSC

SONY DSC

Desprès de la competició hem rematat la festa amb un dinar de germanor al Molí d’en Robert, on com no tenien prou aigua, els nens han acabat la tarda amb juguesques a la piscina.

Gràcies, des de la junta, a tots els participants i voluntaris que ens han ajudat, o millor dit, han aconseguit que aquesta jordana sortís rodona!!

La temporada que ve…més i millor!!

VIDEO PRESENTACIÓ NEDADORS

 


 

El proper diumenge, 25 de juny, celebrarem la cloenda de la temporada amb un Trofeu Social, on participaran tots els nedadors del club. I posteriorment anirem tots a dinar al Molí d’en Robert

Us hi esperem!!

Cartell Compe Social