TROFEU SANT NARCIS

07/11/2015

Aquest passat dissabte és va portar a terme el Trofeu de Fires de Sant Narcís a la piscina del GEIEG a Girona amb un bon resultat del nostre Club, que va tornar cap a Figueres amb 9 medalles.

En la sessió matinal, on van participar les categories infantil, júnior i absolut, van penjar-se medalla Bradley Clerisse i Júlia Soms, OR en 200 m. estils i 100 m. braça respectivament en categoria absoluta; Adrian Escarbajal BRONZE en 200 m. estils i Iker Carrascal, també BRONZE en 100 m. papallona, els dos en categoria infantil.

20151107d

La resta de l’equip va estar format per: Sandra Taboada, Virginia Noheda, Aida Caireta, Paula Perez, José David Ribeiro, Peer Koppert, Bosco Llach, Ivan VergaraGuillermo Muñoz.

Per la tarda van participar la categoria alevina i els benjamins de darrer any. I els petits no es van quedar enrere, penjant-se quatre medalles individuals i una l’equip benjamí femení de relleus. Els benjamins Aarón Hernández i Joana Oliveres OR en la prova de 50 m. papallona, i Àlex Calvo PLATA en 50 m. braça; Núria Taboada va ser BRONZE en els 100 m. lliures categoria alevina.

20151107e

Les benjamines Ariadna Soler, Karla Alvarez, Rosa Canto i Joana Oliveras es van penjar el BRONZE en els relleus 4×50 m. estils.

20151107c

La resta de l’equip va estar format per:   Heribert Sagrera, Pau Gratacos, Albert Llach, Pau Fernández, Alex Altisent, Celia Yueyuan Buxeda, Adela Rodeja, Lara Lopez, Marina Climent, Ona Masdemont i Emma Pellissa.

Bona feina!

RESULTATS