TROFEU CIUTAT DE GIRONA

06/06/2015

 20150606-TrofeuGirona

Aquest mateix dissabte els “grans” s’han desplaçat fins a Girona per a participar en el quart i darrer trofeu que conforma el CIRCUIT DS-GIROSONA.

Per part del CNF han participat: Emiliano Garcia, Borja Carrascal, Adrian Escarbajal, Pere Marsal, Bradley Clerisse, Pelle Peer, Jose David Ribeiro, Joan Bosco Llach, Abel Rodriguez, Iker Carrascal, Guillermo Muñoz, Virginia Noheda, Sandra Taboada, Aida Caireta, Júlia Soms, Angela Llinares, Xènia Viñuales, Júlia Suñer, Maria Baso, Anna Noheda, Paula Baso i Paula Perez.

Han tornat cap a casa amb un total de sis medalles, doblet de tres nedadors, dos ors per a la Júlia Soms, or i plata per a Bradley Clerisse i plata i bronze per en Borja Carrascal, fregant els dos primers la mínima d’España en els 200 braça.

Per altra banda, en el còmput final del circuit aquest tres nedadors han pujat al pòdium com a guanyadors absoluts: Borja Carrascal s’ha imposat en papallona, i Bradley Clerisse i Júlia Soms en braça, aquesta darrera per segon any consecutiu.

Enhorabona!

 

20150606-TrofeuGirona2