LLIGA CATALANA

12/12/2015

Aquest dissabte hem gaudit d’una gran jornada de natació protagonitzada per les nostres categories “menors”.

Al matí l’equip benjamí/pre-benjamí s’ha desplaçat fins a la piscina del CN Olot per disputar la primera jornada de lliga, doncs fins ara les dues anteriors competicions es van dedicar a la lliga per equips, que no computa en la suma de marques individuals.
En aquesta jornada s’han nedat els estils de braça i crol, 50 m. per les edats petites de 9/10 anys i 100 m. per l’edat gran de 11 anys.

Els nostres 20 nedadors, 8 nens i 12 nenes, han superat amb nota les expectatives, amb un gran debut de les noves incorporacions a la base del Club i una magnífica progressió dels més veterans.

20151212-1lligabenjami20151212-1lligabenjami2 20151212-1lligabenjami1

Nedadors 9/10 anys: Aleix Fàbrega, Ferran Almenara, Mateo Tilaguy, Giorgi Jalabazde, Xavi Torres, Jana Masdemont, Dafne Pascual, Joana Suñer, Laia Casellas, Emma Medinilla, Nora Tunsch i  Maria Rodeja.
Nedadors 11 anys: Ariadna Soler, Rosa Canto, Karla Alvarez, Joana Oliveras, Jordina Fàbrega, Pau Gratacos, Alex Calvo i Aaron Hernández.


Per la tarda ha estat el torn dels alevins, que han anat fins a Torelló per disputar la 3a jornada de lliga. En aquesta ocasió les proves nedades han estat els 200 m lliures i els 100 m. esquena.

Els petits nedadors han afrontat la competició amb moltes ganes, aconseguint una important retallada en les marques dels més novells, mentre que els veterans continuen mostrant una bona progressió, deixant entreveure bones sensacions cara a les properes competicions.

Aquesta jornada conclou les proves d’aquest any, ara toca preparar-se cara a la primera prova de l’any entrant, dissabte 9 de gener: el clàssic Fons i Estils, que establirà el rànquing pel proper Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern, a disputar el proper mes de febrer a les instal·lacions del Club Natació Olot.

20151212-3lligaalevi

Nedadors: Heribert Sagrera, Agustin Renato Natali, Alex Altisent, Arnau Saez, Miquel Llinares, Marina Climent, Ona Masdemont, Celia Buxeda, Adela Rodeja, Lara Lopez i Núria Taboada.