FONS i ESTILS ALEVI – PRESA DE TEMPS ABSOLUTS

30/05/2015

 

Aquest dissabte la nostra piscina ha acollit la darrera prova dels alevins, el fons i estils, on els nedadors han intentat rebaixar les seves marques de 400 m. lliures i 200 m. estils per optar a la classificació pels Campionats de Catalunya, que es celebraran del 26 al 28 de juny a Reus.

Els resultats han estat molt positius, amb un percentatge de millora de marques personals molt a prop del ple total, encara que haurem d’esperar a la setmana entrant per confirmar els nedadors classificats.

Felicitem a tots els participants, doncs dia rere dia demostren la seva motivació i afany de superació.

Pel CNF han nedat: Celia Buxeda, Marina Caixach, Adela Rodeja, Ona Masdemont, Lara López, Núria Taboada, Agustín Renato Natali, Arnau Saez, Heribert Sagrera, Pau Fenandez, Miquel Llinares i Emiliano Garcia.

Al finalitzar la competició alevina s’ha dut a terme una presa de temps de les categories superiors. S’han nedat les proves de fons de 800 m. lliures femenins i 400 m. lliures masculins, i els nostres nedadors Julia Soms, Bradley Clerisse, Iker Carrascal i Borja Carrascal, a part de millorar les seves marques personals, han aconseguit les mínimes establertes per a la participació al Campionat de Catalunya de Fons.

Enhorabona a tots!


El proper dissabte 6 de juny es celebrarà el Trofeu Ciutat de Girona a les instal·lacions del Geieg, on desplaçarem els equips infantil, junior i absolut.

Per altra banda Miquel Llinares, Joana Oliveras i Núria Taboada participaran a la FINAL INTERTERRITORIAL  a Cornellà, formant part de la selecció de GIROSONA.