INTERTERRITORIAL PER DELEGACIONS

04/06/2016

Llarga jornada de competició a les instal·lacions del GEIEG, que ha estat la seu escollida per a la celebració de la FINAL INTERTERRITORIAL PER DELEGACIONS, on nou dels nostres nedadors han format part de la selecció del GIROSONA.

Els nedadors de tota Catalunya han representat a les corresponents delegacions zonals, vuit en total: Bages/Anoia/Berguedà, Baix Llobregat, Barcelona, Girosona, Lleida, Maresme, Tarragona i Vallés, nedant al matí les categories benjamina i alevina i a la tarda els infantils, júniors i absoluts.

En sessió de matí, la Joana Oliveras, l’Aaron Hernandez i en Miquel Llinares, han col·laborat en assolir la meritòria 2a posició de la general, i els de GIROSONA han estat superats només per la selecció del Baix Llobregat.

20160604-Girosonapetits

Selecció Benjamina/Alevina

Per la tarda, les categories superiors també han estat a l’alçada igualant la posició dels petits, i han pujat al podi a recollir el trofeu de 2ons classificats, igualment superats per el Baix Llobregat, que ha estat el guanyador de la jornada. El CNF ha estat representat per Júlia Soms,  Sandra Taboada, Iker i Borja Carrascal, Adrian Escarabajal i Bradley Clerisse.

20160604-Girosonagrans

Infantils, Júniors i Absoluts

Enhorabona i força Girosona!