FINAL CATALANA DE RELLEUS

02/07/2016

FINAL CATALANA DE RELLEUS BENJAMINS

Aquest passat dissabte, 2 de juliol, el CN Reus Ploms ha estat l’amfitrió de la FINAL CATALANA DE RELLEUS  en categoria benjamina i prebenjamina.

Tot i tenir equips que ens representaven en totes les categories, degut a les múltiples baixes de darrera hora, tant sols han pogut saltar a l’aigua 2 equips femenins (10 i 11 anys) i 1 equip mixt (11 anys), que han donat guerra millorant les marques personals en 18 de les 20 postes nedades, molt bons resultats tenint en compte que és la primera participació de la majoria d’ells en aquest tipus de proves i en piscina de 50 m.

Les integrants de l’equip de 10 anys, Laia Caselles, Emma Medinilla, Dafne Pascual, Mariona López, s’han classificat en 30a i 28a posició respectivament en les proves de 4×50 m. lliures i 4×50 m. estils.
L’equip femení de 11 anys, format per Maria Rodeja, Ariadna Soler, Júlia Almenara i Joana Oliveras, han acabat en 25a posició en els 4×50 m. lliures i per mala sort han estat desqualificades en els 4×50 m. estils.
La actuació més destacada ha vingut per part de l’equip mixt, que en aquesta ocasió el formaven Ariadna Soler, Joana Oliveras, Alex Calvo i Aarón Hernández, que han saltat de la 40a posició de sortida a la 19a, amb un temps de 3’03”54

20160702-FinalRelleusBenj

Amb aquesta competició finalitza la temporada dels més petits, i des d’aquí volem felicitar a tots els nedadors de la categoria per la seva motivació i constant millora al llarg de tot l’any, i els animem per a que continuïn esforçant-se cara als reptes de la propera temporada.