Club

BENVINGUTS A LA WEB OFICIAL DEL CLUB NATACIÓ FIGUERES

Entitat esportiva federada sense ànim de lucre

 

Ens afegim a les noves tecnologies amb l’esperança de que els internautes que ens visitin trobin aquest racó esportiu senzill i acollidor.
Som un Club modest, on els socis i els esportistes que competeixen a nivell federatiu a les respectives disciplines són el nostre millor actiu patrimonial. La col·laboració desinteressada dels socis i l’entrenament diari dels nostres esportistes ens permeten continuar escrivint la nostra història.
Us animem a tots a fer-ne un recorregut per aquestes pàgines i si us agraden els esports que aquí practiquem i viviu a la vora de nosaltres no desaprofiteu l’oportunitat d’acompanyar-nos.
Si teniu una empresa o un negoci i us interessaria anunciar-vos i ser un dels nostres patrocinadors, poseu-vos en contacte amb nosaltres; el vostre ajut econòmic servirà directament a la mainada i al jovent que practica l’esport; recolzarà anímicament el nostre esforç i dedicació, sempre altruista, per a sobreviure i ens acostarà més al nostre objectiu de creixement.
Gràcies, a tots els que desinteressadament han fet i faran possible al Club Natació Figueres treure el cap per la mare de totes les xarxes, per Internet.

Figueres, febrer de 2006.

Robert Puig
President