CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVÍ

02/04/2016

Aquest dissabte s’ha celebrat a les instal·lacions del GEIEG, a Girona, el CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVÍ,  en sessió de matí i tarda, on han participat tots els equips alevins dels Clubs de la província de Girona, així com els tres equips d’Osona que formen part de la lliga de GIROSONA.

El programa ha consistit en un màxim de tres proves de 100 m. de cada un dels estils per als nedadors/es de l’edat gran i el mateix en la distància de 50 m. per als de l’ edat petita. Aquestes proves individuals s’han completat amb els relleus 4×50 m. de cada estil per sexe, i els 8x50m. lliures i 8×50 m. estils mixtes.

Bons resultats del CN Figueres, tot i participar amb un equip molt minvat per les baixes degudes a l’ epidèmia de grip que ens ha assolat desprès de l’ Stage de Setmana Santa.

El bagatge aconseguit han estat 5 medalles, 4 a nivel individual i una en relleus:

  • Emiliano Garcia: medalla d’or en 100 m. papallona i bronze en 100 m. esquena
  • Miquel Llinares: medalla d’or en 100 m. braça i plata en 100 m. papallona
  • Equip masculí de relleus: medalla de bronze en els 4×50 m. papallona

A part de les medalles els nostres van sumar un total de 9 diplomes per posicionar-se entre els 8 primers classificats de les respectives finals.

L’equip ha estat format per: Emiliano Garcia, Miquel Llinares, Alex Altisent, Heribert Sagrera, Agustín Natali, Toni Cantenys, Núria Taboada,  Lara López, Carol Porcuna, Marina Climent i Adela Rodeja.

20160402-Provalevipodium

RESULTATS

FOTOGALERIA