C. CATALUNYA INF-JUN HIVERN

08/12/15

DOS DIPLOMES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL/JÚNIOR

Tres participants del CNF als Campionats de Catalunya Infantil/Júnior d’hivern a les instal·lacions del CN Sabadell: Bradley Clerisse, Iker Carrascal i Adrian Escarabajal.

Primera jornada:

Iker Carrascal molt bé al 100 m. lliures, igualant la seva marca personal. Als 100 braça va sortir molt valent, però és va fer molt llarga la piscina de 50.
Bradley Clerisse molt bé en les dues proves, fent marca personal tant en 100 m. lliures com en  100 m. braça, on va ser finalista i diploma (7a posició).

20151205-CCInfJun3

Segona jornada:

Aquesta segona sessió ens va deixar un gust agredolç, Iker Carrascal va sortir molt convençut per fer-ho bé tant als 100 papallona com als 400 estils, però no va poder millorar les seves marques.
Bradley Clerisse si va millorar la seva marca personal de 400 estils, que li va servir per obtenir la 12a posició de la general.

Tercera jornada:

Bon dia pels nostres representants, Adrian Escarabajal, que com és la seva costum de millorar sempre als campionats, va retallar la seva marca de 50 m. lliures, y Bradley Clerisse va estar a punt d’entrar a la final A dels 200 m. braça.
A la tarda, nedant tàcticament millor, en Brad es va emportar el seu segon diploma: 7è classificat amb una marca que li hauria portat a la final A.

Quarta jornada:

Darrer dia de competició, on només ha saltat a l’aigua Bradley Clerisse, i per mala sort s’ha quedat a 3 segons per passar a la final de 200 m. estils.

Enhorabona als nostres tres nedadors!

– TOTA LA INFORMACIÓ DELS CAMPIONATS