C.CATALUNYA ABSOLUT OPEN

20/12/2015

Les instal·lacions del Club Natació Terrassa  han acollit el darrer cap de setmana el Campionat de Catalunya Absolut Open, on hem desplaçat tres nedadors: Júlia Soms, Borja Carrascal i Bradley Clerisse.

20151218-CCHAbs

En la primera jornada destacar l’actuació en la prova de 200 m. braça de la Júlia Soms, que va assolir la seva primera final en categoria absoluta, rebaixant la seva marca tant en la preliminar del matí com en la final B de la tarda. Amb un temps de 2:49.95 va ser la 3ra nedadora de la seva edat, i encara amb la sensació de poder millorar.
En la mateixa prova però en categoria masculina, el júnior Bradley Clerisse va sortir amb moltes ganes, però massa valent per una cursa tan tàctica, i potser notant l’esforç desprès del seu Campionat a Sabadell.

En la prova de 50 m. papallona la Júlia va nedar molt a prop de la seva marca i en Borja Carrascal, una mica baix de ritme, va mostrar bones sensacions cara demà quan s’enfrontarà a una maratoniana jornada de tres proves.

En la segona jornada, les coses no han anat gaire bé, han sortit amb ganes però no han acabat d’agafar el ritme. Li ha faltat menys d’un segon a la Júlia per tornar a assolir una final, però no ha pogut ser.

En la darrera jornada els nois han tornat a nedar a prop dels seus millors registres, però sense aconseguir agafar un bon ritme i notant massa l’esforç en els darrers metres.

Tot i haver estat un Campionat força irregular felicitem als participants per la seva implicació i esforç, amb la seguretat que cara als Campionats d’Estiu ens donaran més d’una satisfacció.

 

Tota la informació del Campionat a: NATACIO.CAT