6a JORNADA LLIGA BENJAMINA

02/04/2017

Intens cap de setmana per els benjamins del Club, que dissabte al matí van participat, fent un paper excepcional, a la 6a JORNADA DE LLIGA CATALANA, i diumenge es van haver d’enfrontar, a les instal·lacions del C.N VIC-ETB, a la PROVA DE NIVELL, requisit indispensable per a poder participar en els propers Campionats de Catalunya en cas de classificació.

Dissabte, en la jornada de lliga, els benjamins de l’any gran; Mateo, Xavier, DafneMariona, Laia, Ingrid i Maria, tots ells de l’any 2006 van nedar els 200 braça i 400 metres lliures. Distància molt important aquesta última de cares a l’any vinent per la classificació als campionats de Catalunya. En Ferran, la Jana i l’Alba (2007) van nedar els 200 lliures aconseguint grans resultats. Els més petits, de l’any 2008, l’Elsa, la Jana, en Pau i en Lucas van tancar la jornada nedant els 50 papallona i 50 esquena.

Va ser una jornada molt emocionant on tot i lo joves que són van demostrat amb determinació i actitud que tenen ganes de seguir aprenent, esforçant-se i millorant cada dia més.

Referent a la Prova de Nivell esperem a que la Federació publiqui els resultats, segur que satisfactoris.

20170401-6Benjami2

Equip benjamí: Alba RiveraDafne Pascual, Ingrid RomeroJana MasdemontLaia CasellasMaria Rodeja, Mariona LopezFerran Almenara,  Mateo Tilaguy i Xavier Torres.
Equip prebenjamí: Jana Calvo, Elsa Rubio, Lucas Garcia i Pau Roig.