5a JORNADA DE LLIGA ALEVÍ

03/02/2018

El CN Olot va acollir el passat dissabte la 5a JORNADA DE LLIGA ALEVI, darrera competició abans dels Campionats de Catalunya que es celebraran a final de mes a Manresa i a l’espera de confirmar els nedadors classificats.

El programa d’aquesta jornada constava de dues proves de mitja distancia, els 200 papallona i els 200 braça, per acabar amb els relleus 4×50 estils.

Els nostres nedadors, que segueixen sumant experiència, han plantat cara als 200 papallona -molts d’ells nedaven per primera vegada la prova- destacant la 4a posició de la general de la Joana Oliveras i en Sergi Lleó. De l’any petit bona competició de la Maria Rodeja, que conclou 3a de la seva edat en els 200 papallona i 2a en els 200 braça, prova en la que la gran majoria de nedadors han millorat amb diferència els seus registres de la passada temporada, i en categoria masculina tres dels nostres s’han ficat entre els cinc millors de la general, Sergi Lleó, Pere Anson i Alex Altisent.
En la mateixa prova de braça en Sergio Pano ha estat el 2n de l’any 2005 i en Crosby Fitch 1r dels més petits (2006)

20180203-5alevi

Equip aleví: Joana Oliveras, Ariadna Soler, Laia Casellas, Júlia Almenara, Ingrid Romero, Maria Rodeja, Karla Alvarez, Sergi Lleó, Alex Altisent, Pere Ansón, Crosby FitchAlex Calvo, Sergio Pano i  Xavier Torres.