42è TROFEU MERCAT DEL RAM

07/04/2018

El passat dissabte es va celebrar la 42ª edició del TROFEU MERCAT DEL RAM de Vic, prova inclosa en la VIII Edició del Circuit DS GIROSONA de Natació, aplegant una vintena de clubs entre els clàssics del Girosona, el CN Badalona, CN ATh Barceloneta, CN Hospitalet, CN Vinaròs i CN Les Norias, que van participar amb uns 350 nedadors a la jornada matinal i a prop dels 500 en una llarga jornada de tarda.

El programa, llarg, va constar de cada un dels quatre estils en les distàncies de 100 i 200 m., més els 200 m. estils i els 50 m. esquena.

Podi per en Biel Canaleta, que es va penjar la plata en els 100 m. lliures amb un temps de 57”9

La resta de participants van ser: Lara López, Núria Taboada, Cèlia Buxeda, Martina Serra, Ona Masdemont, Emma Feliu, Adela Rodeja, Marina Ansón, Marina Caixach.

20180407-TrofeuRamMati

Per la tarda el programa va ser més reduït, els quatre estils en la distància de 100 m., els 200 estils, i per finalitzar dues rondes de relleus: 4×50 estils els benjamins i 4×100 estils els alevins. Tot i això el gran nombre de nedadors va fer que la jornada s’allargués molt més de lo habitual.

El botí de la tarda van ser dues medalles individuals, ambdues en categoria aleví:

  • Sergi Lleó: 2n en 100 lliures
  • Pere Anson: 3r en 200 estils

El relleu aleví masculí va assolir la segona posició.

20180407-TrofeuRamTarda

La resta de l’equip va estar format per: Laia Casellas, Júlia Almenara, Maria Rodeja, Jana Masdemont, Joana Oliveras, Karla Alvarez, Joana Pages, Ariadna Soler, Ingrid Romero, Alba Rivera, Elsa Rubio, Lola Anson, Marina Miro, Sergio Pano, Xavier Torres, Alex Calvo, Ferran Almenara, Pau Roig, Martí Cuadros, Lucas Garcia, Joel Soriano, Adrià Sanchez, Tomàs Valls, Foix Artigas, Raul Ruiz, Iu Mateus, Pere Ansón, Crosby Fitch.