3 JORNADA LLIGA BENJAMINA

06/02/2016

Aquest darrer dissabte la nostra piscina ha tornat a ser la seu de la competició setmanal, en aquest cas han estat els més petits, els benjamins, que han nedat les proves corresponents a la 3a JORNADA DE LLIGA BENJAMINA.

En el programa del dia s’han repetit les mateixes proves nedades el mes de desembre durant la 1a jornada, corresponent als estils de braça i crol, en les distàncies de 50 m. per els petits (2006/2007) i 100 m. per els grans (2005).

Bona jornada, en la que la majoria de nedadors han pogut millorar les seves marques, tot i ser tant recents, aprenent detalls tàctics i mostrant tots ells una bona evolució tècnica, però encara queda molta feina a fer per arribar al nivells dels més grans -infantils, júniors i absoluts- a qui varen poder observar a la meitat de competició durant una presa de temps que es va realitzar aprofitant la jornada de lliga. Es va nedar la prova de 100 m. lliures per donar oportunitat als nedadors de rebaixar les seves marques cara a les proves del proper estiu.

20160206-3lligabenjami

L’equip, minvat amb 6 baixes, va participar amb un total de 16 nedadors: Alex Delseny, Aleix Fàbrega, Mateo Tilaguy, Xavi Torres, Giorgi Jalabadze, Mariona López, Dafne Pascual, María Rodeja, Nora Tunsch, Emma Medinilla, Laia Casellas, Jordina Fàbrega, Ariadna Soler, Rosa Canto, Pau Gratacòs i Alex Calvo.