2 FONS i ESTILS ALEVÍ

11/06/2016

Un any més la nostra piscina ha estat la seu del 2on Fons i Estils aleví, darrera oportunitat dels nedadors per aconseguir les marques necessàries per a la seva classificació als Campionats de Catalunya d’Estiu, que es disputaran els dies 5, 6 i 7 de juliol a les Piscines Picornell de Barcelona.

Molt bona actitud de tots els nostres nedadors, i tot i la pressió que suposava el voler millorar les marques per acostar-se a la posició de tall de classificació, la rebaixa de registres ha estat considerable. La suma de temps de les dues proves nedades, 200 m estils i 400 m lliures, servirà per establir el rànquing, on es classificaran els 100 primers nedadors catalans per edat i sexe.

Ara només queda esperar a la publicació del rànquing oficial i felicitar a tots els nedadors/es per el seu esforç i constància al llarg de la temporada, i animar-los a que continuïn en aquesta línia.

20160611-FonsEstilsAlev

Pel CNF han nedat: Celia Buxeda, Marina Caixach, Adela Rodeja, Núria Taboada, Agustín Renato Natali, Arnau Saez, Miquel Llinares i Alex Altisent, animats des de la banqueta per Martina Serra i un lesionat Pau Fernandez.